Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Alaska Marshal

Morgan Kane innbundet - 74

Kid Curry var død, og Butch Cassidy og Sundance Kid hadde flyktet til Sør-Amerika. «The Wild Bunch» eksisterte ikke lenger ... Og dermed var U.S. Marshal Morgan Kane plutselig blitt overflødig - og en politisk belastning for regjeringen. De våget ikke å gi ham sparken eller drepe ham. Det eneste de kunne gjøre, var å forvise ham til det fjerneste territoriet, det største og villeste av dem alle: Alaska.

«Som på et signal var vannmassene i sig mot nordvest. Så brast isen på Yukon elven. Flakene ble kvernet sammen til en uimotståelig, grå masse på millioner av tonn. Breddene ble sopt rene til grunnfjellet da demningen ble skjøvet nedover på de første smertefulle meterne mot Beringstredet mange, mange tusen kilometer borte. Det var som om sjøene vred seg i veer. En ny sommer ble født med skrik og smerte.»

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

139,-