Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Boklansering av Nattergalen

10. October, 2018, av Anja Okland

Torsdag 27. september var det boklansering for Ida S. Skjelbakkens nye serieroman Nattergalen  butikken Fru Kvist.

Kort tid etter at påmeldingen ble lagt ut, så var arrangementet fullbooket. Her var det mange som ønsket å bli med.

Med fullt hus i begge etasjene hos Fru Kvist var det duket for boklansering. Kvelden startet med en velkomst av redaksjonssjef Kristine Aarstrand.

Etterpå fortalte Knut Are Tvedt om tidsepoken i Kristiania som Nattergalen er fra.

Etter å ha fått et historisk tilbakeblikk, var det tid for bokbad med Ida S. Skjelbakken og redaktør  Anne.

Det ble også selvfølgelig tid til boksignering helt til sist.

SPENT FORFATTER: Ida møtte mange lesere som var nysgjerrige på den nye bokserien hennes Nattergalen. Her signerer hun boken til en leser. Det ble etterhvert mange signeringer utover kvelden.

KOLLEGAER OG GODE VENNER: Det var flere forfatterkollegaer som møtte opp på boklanseringen. Her er Ida sammen med kollega Stine Langtangen. Stine er forfatter av romanserien Eikegården som Ida illustrerer. Foruten å jobbe sammen, så er de også gode venner.

GLADE DAMER: Her er Ida sammen med salgs- og markedssjef i Bladkompaniet Astrid Sømoen (på venstre side) og innehaver og eier av Fru Kvist, Berit Veiset (på høyre side). Berit hos Fru Kvist har en veldig koselig bokhandel, hvor hun også selger fugledekorasjoner og garn. Her foran en av bokhyllene i butikken.

KOM FRA TRONDHEIM: Forfatter av romanserien Jordmor i Nidaros, Anita Andersen Strøm sammen med mannen sin Erland. De hadde reist fra Trondheim for å få med seg lanseringen av Nattergalen.

GLADE GUTTER PÅ BOKLANSERING: Forfatter av romanserien Mørketid og Nattlys , Salmund Kyvik (på venstre side), forlagssjef Arno Vigmostad fra forlaget Vigmostad & Bjørke og til høyre Ida sin ektemann og illustratør Kjetil Nystuen. Kjetil har illustrert seriene til Salmund, Nattlys og Mørketid.

GODT TEAM: Ida sammen med sin redaktør i Bladkompaniet, Grete Bauer.

STOLT FORFATTERKOLLEGA:  Tårnhuset -forfatter Aud Midtsund kom på lanseringen av Nattergalen.

FORNØYD GJENG: En glad gjeng som venter spent på foredrag av Knut Are Tvedt. Det var flere som hadde reist langveisfra for å få med seg dette. Bokblogger Inger Monika er damen bak facebook- gruppen Romanserier - Lev i en annen verden. Hun tok med seg mamma Mona og datteren på boklanseringen. Imponerende med tre generasjoner som elsker bøker!

STRIKKEGLADE DAMER: Forfatter Dorthe Erichsen og Elisabeth foran den fargerike garnveggen hos Fru Kvist. Begge er glade i strikking og bøker. Dorthe skriver romanserien Seterliv.

REISTE LANGVEISFRA: Inger Monika hadde tatt turen fra Flekkefjord og til Oslo for å få med seg eventet sammen med venninnen.

GLAD I ROMANSERIER: Kjersti Weum Bekkestad er glad i romanserier og kom for å få med seg lanseringen og hilse på Ida.

TOK TUREN FRA BERGEN: Anita Rosvold hadde tatt turen helt fra Bergen og var veldig fornøyd med kvelden. Her er hun foran en av bokhyllene hos Fru Kvist.

FORNØYD MED KVELDEN: Strikkebokforfatter Tone Loeng hadde reist fra Skien for å bli med. Her er hun sammen med forfatter Anita Andersen Strøm.

PROPPFULLT HOS FRU KVIST: Det var helt fullt på boklanseringen.

KOSER SEG: Glade damer som koser på boklansering.

BOKBAD: Alle følger spent med på når Ida blir bokbadet.

Arkiv

2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2018   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12