Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Føle godt ...

01. February, 2017, av Mariann

Eller Feelgood, som det også kalles, er en herlig sjanger. Bare navnet får det til å gå en strøm av forventninger gjennom kroppen. Forventninger om en varm og spennende fortelling, forventninger om en god lesestund, forventninger om å bli ført av sted - inn i et annet liv, en annen tid eller til en helt annen verden. En forventning du vet blir oppfylt, navnet lover det, du skal føle godt.
Bladkompaniet starter nå en ny serie med feelgoodromaner, og bøkene blir merket med dette kjennetegnet:

Den første boken i serien heter Brev fra fortiden, og det er duket for en kjærlighetshistorier som strekker seg over flere generasjoner. Når hovedpersonen, Adrienne, tror det ikke er mer å håpe på, når hun i ung alder har gitt opp kjærligheten etter et brutt ekteskap, og er innstilt på å leve resten av livet alene – klare seg selv – er det nettopp ved å lese hun finner nytt håp.
I det gamle huset hun har kjøpt, finner Adrienne et skrin fullt av gamle brev. Gjennom flere år har to mennesker skrevet inderlige kjærlighetsbrev til hverandre. Fylt av savn gir de hverandre styrke og håp gjennom brevene. De fyller hverandre med liv, på samme måte som Adrienne blir fylt med liv av å lese brevene.

… det nye huset var omsider i ferd med å bli en lun erstatning for det kalde ekteskapet hun hadde gjennomlidd. En slags skjebnens ironi. Skilsmisseoppgjøret var tilstrekkelig til å kjøpe huset og betale for oppussingen mens hun forsøkte å finne ut hva hun skulle gjøre med resten av livet sitt.
Foreløpig kom huset til å være hennes eneste jobb og beste venn. Langs hele baksiden strakte en veranda i sørstatsstil seg og rammet inn et fantastisk utsyn over Mexicogolfen.
Hver morgen strøk langsomme bølger mot henne mens hun nippet til en kopp god kaffe og planla dagens prosjekt. Men kroppen bar vitnesbyrd om den påkjenningen oppussingen medførte. Adrienne måtte bare lære seg å overse det. I dag hadde hun tenkt å la alt angående huset ligge. Og selv om hun hadde villet, hadde hun ikke greid så mye som å løfte en hammer. Samtlige muskelgrupper var i streik. Det spilte uansett ingen rolle. Oppmerksomheten hennes var rettet mot noe annet. Hun skyndte seg nedenunder, lagde kaffe og satte seg til rette i en god stol for å lese. Hun la fotografiet ved siden av seg og kastet seg over brevene.

Fikk du lyst til å lese mer, lyst til å føle deg vel? Denne boken er tilgjengelig allerede 6. februar. Hva med å gi deg selv et lite pusterom, unne deg tid til å forsvinne inn i en annen verden? Brygg deg en kopp kaffe eller te, sett deg i den beste stolen du har og les! La ordene ta deg med på en liten reise, drøm deg bort, få nytt håp eller rett og slett bare ha en fin stund - og føle godt …

Før du vet ordet av det er boken lest, men da er det ikke lenge før vi har en ny feelgoodroman tilgjengelig for deg. Simones arv kommer 27. mars, se etter symbolet og bli med på et nytt eventyr. 

Arkiv

2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2018   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12