Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Innpakkingstips

17. December, 2017, av redaktør Guri

Julen er ikke bare en høytid fylt av famile, venner og god mat, men også nostalgiens høytid. Vi i Bladkompaniet er nok litt ekstra nostalgiske, så da passer det bra å dele vår beste innpakkingstips nå en uke før jul. Disse tipsene er både enkle og raske, og passer godt i en hektisk førjulstid. 

Når jeg skal pakke inn gaver liker jeg å bruke for eksempel glansbilder, "gråpapir" i ulike farger, silkebånd, hyssing og gavelapper med nostalgiske trykk. I tillegg bruker jeg vanlig gjennomsiktig tape, samt limstift til å lime på glansbilder. 

Noe av det jeg syns er aller finest er å bruke enkelt gråpapir og så pynte det med silkebånd, glansbilder og pene gavelapper. Du kan enten lage dine egne gavelapper, eller du kan kjøpe ferdige lapper slik som jeg har gjort her. 

Man kan også fint kombinere moderne og "gammeldagse" elementer i innpakkingen om man ønsker det. Spesielt på gaver til barn syns jeg dette er fint. Her har jeg valgt å kombinere et morsomt gavepapir med rever med et gammeldags vevet bånd med teksten "Gud jul".  

Jeg syns gavebåndet her gir pakken det lille ekstra, samtidig som det er enklere for små barnehender å knytte opp en pen sløyfe enn å rive av et stramt knyttet gavebånd av plast. 

Det er ikke alltid man har like mye tid nå rett før jul, og om man skal pakke inn mange gaver er noe av det som er enklest å variere fra pakke til pakke gavebåndet og gavelappen. Om man bruker samme papir, men ulike gavebånd og -lapper på pakkene, vil alle gavene skille seg fra hverandre uten at du trenger å bruke mye tid på å bytte mellom ulike papir.

Her har jeg kombinert et enkelt rødt "gråpapir" med grov hyssing og en nydelig nostalgisk gavelapp. Ved å bytte hyssingen ut med for eksempel et silkebånd eller vevet bånd og bruke ulike typer gavelapper endres hele uttrykket på gaven. Enklere blir det ikke! 

Vi håper at du fant noen gode idéer i dette innlegget! 

Ha en fin førjulstid! 

Arkiv

2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2018   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2017   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12