Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Kaker og kostymer på lanseringsfest!

14. October, 2017, av redaksjonen

En onsdag sent i september feiret vi lanseringen av Morgensol av Anne Marie Stamnestrø med brask og bram i Oslo. Her kommer et lite bildedryss fra en strålende kveld! 

Deltakerne på lanseringsfesten var på forhånd oppmuntret til å stille i historisk tøy, en oppfordring mange fulgte. Blant annet kunne man se denne fine hårpryden blant deltakerne på lanseringsfesten. 

Festen fant sted i festsalongene på det ærverdige Ibsen-muséet i Oslo, og vi startet kvelden med nydelig operasang av Adrian Angelico. 

Adrian er en av Norges aller fremste operasangere, og satte virkelig tonen for en fantastisk kveld! 

Etter vakker sang, en introduksjon av serien av redaktør Christine og felespill av Marion Bræstrup Løsnes var tiden inne for å bokbade forfatteren. Anne Marie ble bokbadet av Bladkompaniets egne Anne Bull-Gundersen, og fikk snakket om både flørting, tannpuss og bading på 1700-tallet (til stor latter fra salen), i tillegg til boken - så klart! 

Senere på kvelden var det tid for mat, kake og mye hygge! Flere kjente forfattere hadde funnet veien til lanseringen for en hyggelig kveld med kolleger og lesere. 

Øystein Antonsen, som skriver Rederiet, og Salmund Kyvik, som har skrevet blant annet Mørketid, koste seg på lanseringen. 

Det samme gjorde Dorthe Erichsen, som skriver Seterliv, og Natalie Normann, som skriver Clara Wahl. Her sammen med Øystein Antonsen. 

I tillegg til hyggelige forfattere dukket det også opp andre kjente fjes på festen. 

Tone Loeng hadde tatt turen til Ibsen-muséet denne kvelden, og det samme hadde hyggelige Monica, som tidligere har deltatt på lanseringsmiddag for Aurora av Bente Pedersen. 

Anne Marie og Adrian, begge i tidsriktige kostymer, er begge aktive i det norske LAIV-miljøet, og hadde ingenting imot å spille forelsket på fotografens oppfordring. 

Som alle vet har vi i Bladkompaniet de beste leserne og forfatterne, og mange hadde fulgt vår oppfordring om å stille i historiske klær. Her ser vi en glad gjeng i kostymene sine. 

Og sist, men ikke minst, ingen fest uten kake! 

Tusen takk for en fantastisk kveld! 

Arkiv

2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2018   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12