Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Komplette serier 2019

26. December, 2019, av Grete Bauer

2019 går mot slutten, og i løpet av året har fem av våre serier blitt avsluttet. Kanskje er du en av dem som liker å kjøpe alle bøkene i en serie før du begynner å lese? Nå har du sjansen til å kjøpe én eller flere komplette serier og kose deg med dem i julen og på nyåret.

I sommer kom den siste boka i Kristin Ålovsruds etterkrigsserie Fredsår ut, og hvis du har lyst på en lang serie fra ikke altfor fjern fortid, er dette serien for deg.

Serien handler om Ragnhild, som i de første årene etter 2. verdenskrig må ta konsekvensene av sin søsters handlinger og sin mors valg. Dette fører henne fra Lillestrøm til Sør-Aurdal, hvor hun får nye venner og opplever den store kjærligheten. Etter hvert forstår hun at det ikke bare er hun som har usynlige arr etter krigen. Hemmelighetene er dype, og mange vil gjøre mye for å hindre at sannheten kommer for en dag ...

Og dersom du liker Kristins første serie, kan du glede deg over at hun også skriver Sagmesterens barn. Bok 22 kommer i salg i slutten av januar 2020.

20. desember kom bok 20 i Aurora i salg, og med det er Bente Pedersens seneste serie komplett. Bente er en av våre store seriedronninger og har skrevet over to hundre bøker i løpet av karrieren. 

Seksten år gamle Aurora lever et ubekymret og privilegert liv. Hun elsker fart og spenning, og aller best liker hun å være med fetter Fredrik og kameratene hans rundt i byen. På et av disse eventyrene treffer hun verftsarbeideren Edvard, og hun får kjenne på hittil ukjente følelser.  

Samtidig kommer spanskesyken til Tromsø, og heller ikke byens velstående familier går klar. Da Auroras mor blir syk, avsløres familiehemmeligheter som setter hele Auroras verden på hodet ...

I september 2017 debuterte Anne Marie Stamnestrø som serieromanforfatter med Morgensol. 31. mai kom den siste boka i salg. Dersom du foretrekker litt kortere serier, er denne, med sine 12 bøker, perfekt. 

Året er 1770. Iselin er enearving på storgården Thrane på Ås i Akershus. Nå som hun er fylt 18 år, vil foreldrene gjerne ha henne gift, men Iselin vegrer seg. Så møter hun den flotte bøkkersønnen Daniel …

Kaja Nylund har etter hvert blitt en rutinert forfatter, og hun har i flere år skrevet debutserien Rebekka og Perlemor parallelt. I desember kom den siste boka i Perlemor, bok 32, i salg. 

Perlemor er en historie om livet, døden og kjærligheten i havgapet. Unge Jona liker å gå sine egne veier. Hun elsker hjemstedet sitt, det vakre, ville Værøy. Her føler hun seg fri, her er hun født, her skal hun leve, og her skal hun dø. 

En dag ankrer et skip opp utenfor øya, og den britiske kapteinen Adam Wilkinson går i land. Han vinner Jonas hjerte og hun hans. Men er det slik at kjærligheten alltid seirer - eller må den vike for plikten, friheten og Jonas elskede Værøy?

Laila Brendens storslåtte slektssaga Hannah var en kjempesuksess da den først kom ut i 2003. Fra 2017 og frem til i sommer har nye lesere kunne glede seg over at serien har blitt gjenutgitt som dobbeltbøker. Dette er en serieklassiker du absolutt burde ha lest, og nå har du sjansen til å få den komplett. 

Året er 1826, og ved foten av svartfjellet ligger gården Rudningen, høyt og fritt med utsyn over Hemsedal. Der bor den vakre Hannah - godseierdatter fra Danmark - med ektemannen Engebret. De møttes da hun var ung og troskyldig og trodde kjærligheten ville vare evig ... 

Ønsker du å kjøpe komplette serier? Kontakt oss på telefon 23 30 24 28 eller på e-post kundeservice@bladkompaniet.no

Arkiv

2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2018   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12