Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Nydelig Morgensol varmer hjertet

25. September, 2018, av Bladkompaniet

Forfatter Anne Marie Stamnestrø forteller at hun elsker å skrive Morgensol og setter stor pris på hyggelige tilbakemeldinger fra leserne. - Det er ekstra gøy at leserne blir så glade i hovedpersonene Maren og Iselin. De to jentene i boken blir nesten som familiemedlemmer både for meg og leserne.

Å skrive historiske romaner er veldig spennende. Det krever stort fokus på detaljer, noe jeg elsker. Dypdykk i arkiver og lokalhistoriebøker (spesielt historielagets Follominne) gir spennende fakta og ikke minst lokalkunnskap. Så lar jeg fantasien fylle sidene. Jeg er også svært glad i å skrive historisk laiv/rollespill, har en spesiell fascinasjon for 1700- og 1800-tallet, og syr kostymer på fritiden. 

Anne Marie henter inspirasjon fra egen fantasi, bøker og mennesker hun møter.
- Researcharbeidet gjør at jeg får nye ideer, og jeg lever meg inn i en egen verden, forteller hun ivrig. - Bonusen med å jobbe som forfatter er at når jeg møter spennende personer, kan jeg bli inspirert av dem til å gi karakterene i bøkene mine liv.

"Anne Marie kan utrolig mye fra tiden hun skriver om. Det er veldig interessant å lese hvordan kvinner og menn levde før, og hvordan de klarte seg i hverdagen."
- Inger Monica Stornes, mimsdal.blogg.no 
  

Bildetekst: Anne Marie Stamnestrø sammen med operasanger Adrian på lanseringen av Morgensol

Anne Marie røper at serien blir på 12 bøker, og at siste bok kommer sommeren 2019. - Jeg liker å planlegge og har god oversikt over hele fortellingen. Morgensol blir komplett med spenning til siste side, forteller hun med glimt i øyet. - Mange lesere ønsker å vite lengden på en serie, så det deler jeg gjerne. Nå er det full fokus på Morgensol fremover, men jeg har flere bokplaner på lur, forteller den hemmelighetsfulle forfatteren med et smil.

Takk for praten, vi gleder oss til resten av bøkene i Morgensol!

Arkiv

2021   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12