Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Redaktørens beste lesetips til langhelgen!

24. May, 2017, av Redaksjonen

Mange av oss tenker stort sett bare på Kristi Himmelfartsdag som en ekstra fridag. Men hvorfor feirer vi egentlig denne dagen?

Kristi Himmelfartsdag er en kirkelig høytidsdag for både katolikker og protestanter. Den ble antakelig innført allerede på 300-tallet og markerer at Jesus for opp til himmelen førti dager etter sin oppstandelse.

Den liturgiske fargen for Kristi Himmelfartsdag et hvit eller gull. Da har presten på seg hvit eller gyllen stola (bredt bånd) eller messehagel (kappe) utenpå messeklærne. Disse fargene symboliserer renhet og fest. 

Selv om denne dagen feires på nærmeste søndag i flere land, blant annet Brasil, Canada, Chile, Colombia og Filippinene, har vi her til lands beholdt den som en bevegelig helligdag, som alltid faller på en torsdag. Det er mange som også tar fri på den inneklemte fredagen, og på denne måten får en ordentlig langhelg, og hva passer vel bedre enn å bruke langhelgen til å virkelig kose seg med en god bok eller fem? 

Vi i Bladkompaniet er kjent for våre norske romanserier, men vi gir også ut krim, spenning, romantikk og feelgood fra noen av verdens mestselgende og beste forfattere. Disse bøkene utgis rett i pocket, og hva er vel bedre enn fantastiske bøker som er lette å slenge i vesken mens du er på vei ut døra? Dette er noen av bøkene vi synes at du bør lese denne langhelgen. Vi garanterer at du vil bli revet med! 

Gjenforeningen av Roisin Meaney
Gjenforeningen er en ekte, deilig feelgood-bok! Caroline er en vellykket strikkedesigner som pendler mellom jobben i England og elskeren i Italia, mens søsteren Eleanor lever et helt vanlig familieliv. Da de begge blir invitert til klassegjenforening, blir minnene fra fortiden virvlet opp. Har søstrene motet som må til for å reise tilbake til byen de vokste opp i?
Roisin Meaney er suksessforfatteren bak Hjem til jul, og vi er sikre på at du vil elske denne boken. 
Du kan også lese boken som e-bok. Du finner e-boken her.

Svarte riddere av Rune Angell-Jacobsen
Vårens norske krimnyhet fra Bladkompaniet er skrevet av Rune Angell-Jacobsen og handler om norsk-amerikanske Max Balder. Han er sterk i nærkamp og svak for damer og poker. I Svarte riddere tilkalles Max og hans lille spesialavdeling Reaction Squad One for å bistå det lokale FBI i etterforskningen av en rekke mord. Drapsmennene er profesjonelle og hensynsløse, og nå har Max stilt seg i veien for dem. 
Du kan også lese boken som e-bok. Du finner e-boken her

Ondskapens grense av James Patterson
I Ondskapens grense blir politietterforsker og psykolog Alex Cross kalt ut til åstedet for en blodig familiemassakre. Jakten på morderen sender Cross på en lang reise der han blir konfrontert med ekstrem vold, en gryende borgerkrig og verdensomspennende korrupsjon …
James Patterson er ikke verdens mestselgende thrillerforfatter uten grunn, og denne boken er perfekt for alle som liker action, fart og spenning. 

Opprørt hav av Danielle Steel
Danielle Steel er en av verdens mestselgende kvinnelige forfattere og er mest kjent for sine romantiske romaner. I Opprørt hav møter vi Ellen Wharton som har fløyet fra London til New York for å besøke sin mor. Under besøket inntreffer orkanen Ophelia, og New York rammes av en forderdelig flom. Men det er etter orkanen de virkelige utfordringene starter, med skader som skal repareres, og arr som skal heles. Opprørt hav er en sterk roman om nye begynnelser.

God lesning!

Arkiv

2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2018   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12