Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Spennende bøker til Halloween, nå blir det farlig koselig!

30. October, 2018, av Anja Okland

Høsten er lesetid! Det kan gjerne være spenning- og krimbøker. Det er herlig å sitte inne med en kopp te, et teppe og en fengslende bok. Nå er det tid for Halloween og Allhelgensaften og hva passer bedre da enn en god bok med mye fart og spenning?

Mine anbefalinger er to bøker som finnes i salg i butikker og kiosker i denne perioden:
Den ene er Dukkehuset av Phoebe Morgan. Boka handler om Corinne som føler at noen holder øye med henne …. med ingen tror henne. En skikkelig pageturner - med varme familiedrømmer og skumle hendelser som garantert gir gåsehud.

Kort om boka: Corinnes liv kan kanskje virke perfekt for en intetanende tilskuer, men etter tre mislykkede prøverørsbehandlinger er dette hennes siste sjanse til å få et barn. Når hun finner en liten del av et dukkehus på dørmatten sin, føles det som et godt tegn.
Etter hvert som hun finner flere deler av dukkehuset, innser Corinne at det er noe kjent med dem. Noen vet om den lille dukkestolen og dukken med rød kjole. Noen har vært i huset hennes. Likevel er det ingen som tror henne ...
Hvordan kan den fremmede vite så mye om livet hennes? Hvor lenge har noen holdt øye med henne, og hvorfor?

Denne boken har fått veldig mange gode tilbakemeldinger. Blant annet disse:
«Hvis du elsker skumle thrillere, bør du definitivt lese Dukkehuset!»
WITHLOVEFORBOOKS.COM
«Jeg leste mesteparten av Dukkehuset dekket av gåsehud. Et sikkert tegn på en femstjerners-bok!»
INDEPENDENTBOOKREVIEWS.CO.UK
«En ekte pageturner, jeg elsket denne fortellingen!»
B.A. PARIS, forfatter av Bak lukkede dører

Forfatteren Phoebe Morgan er kjent internasjonal forfatter som skriver krimbøker. Hun vokste opp i Suffolk og bor nå i London hvor hun både jobber i et bokforlag og som forfatter.

Den andre boken er Siste pust av Helen Pfifer. Denne klarer du ikke å legge fra deg. Bli med etterforsker Lucy på jakten etter morderen i den engelske kystbyen - men husk å puste!

Kort om boka: Kvinnens ansikt var blekt. De melkehvite øynene var halvåpne og stirret ut i intet. Det var slepemerker i gresset. Hun hadde blitt plassert her. Hvem gjorde dette mot henne, og hvorfor?

Liket av en kvinne blir funnet i et friområde. Brystet er blottlagt og skoene hennes er borte.

Politietterforsker Lucy Harwin og teamet hennes har så vidt satt i gang etterforskningen da en ny, ung kvinne blir funnet kvalt i et smug. Og dette er ikke det siste drapet som skal ryste den lille, engelske kystbyen ... Men Lucy finner ingen likhetstrekk mellom ofrene eller drapsmetodene. Er det en eller flere gjerningsmenn?

Denne boken har også fått mange gode anmeldelser:
"Gripende og spennende; denne var det vanskelig å legge fra seg."
Bonnies book talk

"En av de beste krimbøkene jeg har lest!"
Renita D'Silva

Forfatteren av Siste pust, Helen Phifer bor i England i en liten by som heter Barrow-in-Furness med sin mann og fem barn. Hun har skrevet flere krimbøker, blant annet Annie Graham og Lucy Harwin seriene.

Hvis du har blitt vettskremt nå kan jeg anbefale kjærlighetsbøker neste gang.

Ha en fin Halloweenfeiring, hilsen Anja

PS! Onsdag 31. oktober er det Halloween/Allhelgensaften. Mange barn går fra dør til dør i nabolaget og sier «knask eller knep» i håp om å få godterier. Sett ut en lykt/utelys ved inngangsdøren hvis du vil ha besøk. Det er lov å pynte både hus (og deg selv) med noe skummelt. Kanskje får du noen skremmende tips fra bøkene våre?

Arkiv

2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2019   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2018   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12