Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Sverre Årnes vant Bladkompaniets romanseriekonkurranse!

02. May, 2018, av Mariann Fredin

Bildetekst: Vi gratulerer Sverre Årnes som vinner av Bladkompaniets manuskonkurranse! 

   

- Jeg er først og frem serieforfatter, forteller den glade manusvinneren Sverre Årnes fra Surnadal. Etter å ha utgitt over 200 bøker, mange under pseudonym, er det ekstra hyggelig å kunne bruke mitt eget navn, forteller han stolt.

Bladkompaniet har gleden av å kunne presentere Sverre Årnes som vinner av romanseriekonkurransen 2018. - Det har vært en formidabel interesse, og vi har fått inn svært mange gode manus, forteller jurymedlem og forlagssjef Arno Vigmostad.

Vurderingsprosessen har vært morsom og utfordrende. Hele redaksjonen har lest med stort engasjement og entusiasme. Fire bidrag skilte seg ut. Juryen har derfor i tillegg til vinneren, valgt ut tre ekstra manus som de ønsker å premiere. Disse er skrevet av Marianne McDonald, Marianne Hoff Engesland og Stina Dale. 

   

Disse 4 har Bladkompaniet premiert: 

Sverre Årnes er fra Surnadal i Møre og Romsdal. Han er utdannet lærer og har utgitt over 200 bøker, flere under pseudonym. Han har skrevet flere hørespill og romanserier, blant annet Blodsbånd, Viking og Vaterlandsjenta

Bildetekst: Vinner Sverre Årnes. 

   

Stina Dale kommer fra Radøy i Hordaland. Hun arbeider i en omsorgsbolig for utviklingshemmede. Hun er gift og har tre bonusbarn. 

Bildetekst: Stina Dale er også premiert i konkurransen. 

   

Marianne MacDonald er halvt irsk, men født og oppvokst i Oslo. Hun er gift og jobber som oversetter og frilansjournalist. Marianne vant i 2011 Schibsted Forlags store romankonkurranse (nå Bladkompaniet). Hun er nå forfatter av den historiske romanserien Doktorens døtre hos Bladkompaniet. 

Bildetekst: Marianne MacDonald er også premiert i konkurransen. 

   

Marianne Hoff Engesland har mange års erfaring som forfatter og redaktør innen tv-drama. Hun er brennende opptatt av språk og historie, og bruker aktivt sin bakgrunn fra litteraturvitenskap, folkloristikk og idehistorie når hun skriver. Marianne bor i Oslo med sin mann og deres to barn. 

Bildetekst: Marianne Hoff Engesland er også premiert i konkurransen. 

   

Redaksjonssjef Kristine Aarstrand takker for alle innsendte manus og ønsker de som ikke nådde helt opp denne gangen lykke til videre med skrivingen.

Bladkompaniet GRATULERER vinneren og de premierte bidragene!

Arkiv

2022   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2021   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2020   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12