Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Comanche

Morgan Kane innbundet - 2

Gammel, syk og avfeldig ser Isa-Tai, comanchenes en gang så mektige medisinmann, hvordan den hvite mann trenger stadig lenger inn på indianernes gamle jaktmarker Comanchería. I kjølvannet av bøffelriflenes torden ligger tusenvis av bisonkadavre og råtner på prærien: Jegerne er bare ute etter hudene.

Sammen med sin høvding Quanah Parker samler Isa-Tai en veldig hær av comancher, cheyenner og kiowaer for å kjempe mot bøffeljegerne. Blant de hvite er en atten år gammel gutt som jobbet på fraktrutene mellom Dodge City og Adobe Walls. Hans navn er Morgan Kane.

«Knuten dypt inne i ham strammet seg langsomt og smertefullt. Den var hard nå, hard som flint. Han kjente trykket fra den, og visste plutselig at han alltid ville ha denne stramme fornemmelsen dypt inne. Den var en del av hans jeg, en del av hans liv.»

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

139,-