Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Demonen fra Nicaragua

Morgan Kane innbundet - 50

Igjen bar Morgan Kane stjernen som viste at han var U.S. Marshal, men bare for seks måneder. Og bare på betingelse av at han ble stilt til disposisjon for et risikabelt oppdrag i Mellom-Amerika - dypt inne i Nicaraguas dampende jungel, der terrorister saboterer arbeidet med Nicaraguakanalen. Om han løser saken, vil stjernen igjen være hans - for godt. Men hvem er terroristene? Er det rivalene fra Panama-kanalen som herjer, brenner og myrder? Er det korrupte columbianere? Eller er det uhyret som indianerne kaller «Elvedemonen»?

«Myggen summet og summet utenfor moskitonettet, og Kane snudde seg urolig på det våte teppet. Jungelkoret var intenst. Det holdt ham halvvåken til det lysnet, da tidde koret, og tåken kom drivende nedover elven. Gresset og plantene var drivende våte, og solen sto som et rødt øye i dampen over jungelen.»

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

139,-