Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

En colt til señora

Morgan Kane innbundet - 8

El Gringo - alias Morgan Kane - rir ned fra Sonoras ville høyland. Han er mager, huløyd og full av hat. Bak ham i den blodige snøen ligger den døde Coyote, mannen som en gang har vært som en far for Kane. Kvinnen som har sveket Kanes kjærlighet gråt over liket.

I denne sinnstilstanden er det at Kane får et oppdrag. Marion Reyes er arvingen til den mektige granden Don Alfonso Reyes, og nå er det nødvendig å eskortere ham fra Ciudad Juarez til Chiricahua. Don Alfonso legger ikke skjul på at reisen vil innebære livsfare. Mektige politiske fiender vil sende sine leiemordere ut for å drepe arvingen - og El Gringo må møte dem alene med sin Peacemaker ...

Men for Morgan Kane har livet ikke lenger noen mening, og han går gladelig døden i møte.

Det var to svarte hull i den slitte ponchoen, men ikke svartere enn de vidåpne øynene som stirret på Morgan Kane et endeløst sekund før de brast.

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

139,-