Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Eventyrdronningen en biografi om Margit Sandemo

Den utrolige historien om Margit Sandemos eventyrlige liv og karriere.

Bestill boken til kun 306,- fra vårt kundesenter, send en e-post til kundeservice@bladkompaniet.no eller ring oss på 23 30 24 28.

Sagaen om Isfolket ga henne en spesiell plass i mange leseres hjerte. I denne boken følger vi hennes oppvekst på bondebygda i Norge og videre til adelskretser i Sverige. Som barn og ungdom opplevde hun både overgrep og sykdom, men etter hvert møtte hun kjærligheten, og oppdaget sine kunstneriske evner. I årene etter gjennombruddet i 1982 nådde Margit Sandemo ut til millioner av lesere.

Siden skrev hun medrivende historier om mennesker i kamp mot farlige krefter, og tok leserne med inn i et magisk univers der skikkelser fra folketro og mytologi gis liv.

Men suksessen var kontroversiell - forfatteren ble angrepet både fra religiøse kretser og av åndseliten som fryktet folkelitteraturen.

Margit Sandemo og forfatter Sølvi Wærhaug jobbet tett sammen om biografien Eventyrdronningen. Sølvi Wærhaug er tidligere kulturjournalist i VG har kjent Sandemo gjennom en årrekke.  

Margit Sandmo sovnet inn 1. september 2018, 94 år gammel.
Hennes bøker vil alltid leve videre i våre hjerter.