Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer eller Logg inn med Facebook

Eventyrdronningen en biografi om Margit Sandemo

Den utrolige historien om Margit Sandemos eventyrlige liv og karriere.

Bestill boken til kun 306,- fra vårt kundesenter, send en e-post til kundeservice@bladkompaniet.no eller ring oss på 23 30 24 28.

Sagaen om Isfolket ga henne en spesiell plass i mange leseres hjerte. I denne boken følger vi hennes oppvekst på bondebygda i Norge og videre til adelskretser i Sverige. Som barn og ungdom opplevde hun både overgrep og sykdom, men etter hvert møtte hun kjærligheten, og oppdaget sine kunstneriske evner. I årene etter gjennombruddet i 1982 nådde Margit Sandemo ut til millioner av lesere.

Siden skrev hun medrivende historier om mennesker i kamp mot farlige krefter, og tok leserne med inn i et magisk univers der skikkelser fra folketro og mytologi gis liv.

Men suksessen var kontroversiell - forfatteren ble angrepet både fra religiøse kretser og av åndseliten som fryktet folkelitteraturen.

Margit Sandemo og forfatter Sølvi Wærhaug jobbet tett sammen om biografien Eventyrdronningen. Sølvi Wærhaug er tidligere kulturjournalist i VG har kjent Sandemo gjennom en årrekke.  

Margit Sandmo sovnet inn 1. september 2018, 94 år gammel.
Hennes bøker vil alltid leve videre i våre hjerter.

349,-