Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Feber (Selges kun i dagligvare)

Maya Banks

Bethany Willis har hatt et vanskelig liv hvor hun har måttet klare seg selv, og hun er vant til å leve fra hånd til munn.

Jace Crestwell er vant til å få det som han vil. Han er rik, mektig og tiltrekkende. Han og bestekameraten og forretningspartneren, Ash McIntyre, deler alt - også kvinner.

Men så møter han Bethany. Hun er vakker og sterk, men hun er også sårbar. Jace innser at han er i ferd med å falle for henne - og han vil ikke dele henne med noen. Men klarer Jace å kontrollere følelsene sine? Og klarer Bethany å gi seg hen til en mann som ham?

Det føltes som om hun ble dratt i alle retninger. Munnen hans, hendene hans, kroppen hans - han var overalt. Hun druknet i nytelse, fløt sammen i en foss av sensuelle følelser ...
- Sånn ja, sa han kjærlig. Men de neste ordene var ikke fullt så ømme, de var harde og autoritære. De avkrevde lydighet. - Kom for meg, Bethany. Gi slipp. Nå.

Maya Banks har vært på bestselgerlistene til New York Times og USA Today en rekke ganger. Feber er andre bok i en erotisk trilogi. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Denne boken er i salg 25. september til 5. november 2017.