Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Kristine S. Henningsen

Kristine S. Henningsen

Kristine Storli Henningsen (f. 1974) er oppvokst på Hovseter i Oslo, men er bosatt i Drammen med mann og tre sønner. De siste to årene (2014 -) har familien bodd i utlandet, nærmere bestemt i Panama og Spania.

Kristine er en allsidig og produktiv journalist, forfatter, blogger og foredragsholder. I tillegg er hun utdannet gestaltterapeut. Det hører med til historien at forfatteren hadde jobb som ekstravakt i Buskerud Begravelsesbyrå før familien flyttet til Panama, noe som resulterte i boken Irma Dahl – den dedikerte begravelsesagenten (Juritzen forlag 2016). I dag er Kristine forfatter, blogger og foredragsholder på heltid.

Forfatteren vokste opp på Hovseter i Oslo – et område som er blitt kalt vestkantens østkant på grunn av det harde miljøet og de høye, grå sosialblokkene.

Selv gikk forfatteren barneårene på Steinerskolen, ungdomsårene på Hovseter ungdomsskole og tok videregående på Sandaker, og er takknemlig for å ha opplevd så mange miljøer i ungdomstiden. Henningsen mener at de ulike miljøene ikke står så langt fra hverandre som man skulle tro, og nettopp derfor har hun bygget bro og laget en kjærlighetshistorie mellom øst og vest i miniserien Østenfor vest (Schibsted forlag, 2014).

Kristine har gitt ut to romanserier på Schibsted forlag: Sofia på Måkøya (2011) og miniserien Østenfor vest (2014). Begge seriene er avsluttet.

I tillegg har Kristine utgitt flere bøker, både skjønnlitterære og sakprosa. I skyggen av store trær (Gyldendal, 2012), Innlandshete (Gyldendal, 2013) Om vi heftes underveis: Krigsseilerne og deres familier (Cappelen Damm, 2014), Antisuper (Flux, 2015) og Irma Dahl – Den dedikerte begravelsesagenten (Juritzen, 2016).

Kristine har stor suksess med bloggen antisupermamma.

Bøker av Kristine S. Henningsen

Se alle