Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Hotel Vendôme (Selges kun i dagligvare)

Danielle Steel - 143

En drøm går i oppfyllelse for sveitseren Hugues Martin da han klarer å skrape sammen nok penger til å kjøpe et gammelt, nedslitt hotell på Manhattan. Med innbitt viljestyrke forvandler han stedet til et førsteklasses luksushotell. Alt synes å gå Hugues vei, helt til hans vakre kone plutselig stikker av med en beryktet rockestjerne, og Hugues blir alenefar til fire år gamle Heloise.

Heloise vokser opp som en naturlig del av Hotel Vendôme, omgitt av berømtheter, millionærer, politikere samt en far og et hotellpersonale som forguder henne. Hun har hjerte for alle, uansett hvor de befinner seg på rangstigen, og etter hvert som årene går, ønsker Heloise å følge i farens fotspor. Men både far og datter har uventede utfordringer i vente ...

Danielle Steel er en av verdens mest populære forfattere, og hittil er det solgt over 800 millioner eksemplarer av bøkene hennes. Steels romaner topper stadig bestselgerlistene verden over. Hun er utnevnt til ridder av den franske Æreslegionen for sitt forfatterskap.

Denne boken er i salg 3. april til 13. mai 2018, og koster 129,- kroner.