Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Kanes stjerne

Morgan Kane innbundet - 67

«ATCHISON, TOPEKA & SANTA FE» sto det på de støvete vognsidene. Toget stanset med et rykk. Det slamret og klang i koplinger og buffere. En høy, mager mann i slitt mørk dress hoppet ned på perrongen og myste i det intense solskinnet. «Los Cerillos New Mexico Territory» sto det på stasjonsbygningen.

Dampfløyten ga fra seg et kort gaul, og toget peste videre. U.S. Marshal Morgan Kane tok sekken over i venstre hånd og gikk over perrongen og forbi stasjonsbygningen. De hvite adobene bet i øynene. Skurene virket nesten svarte under trærne. En klynge meksikanere i skyggen av et sedertre stirret svartøyde på ham. Morgan Kane passerte dem. Han hørte at de spyttet etter ham.»

Kanes stjerne inneholder seks noveller om U.S. Marshal Morgan Kane, utgitt i perioden 1971 1974 i Western, men også i Vi Menn og Nå.

Novellene i samlingen er:

Duellen
Desertørene
Blod og gull i Central City
Siesta i Los Cerillos
Døden venter utenfor Reno

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

129,-