Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Lovens skygge

Morgan Kane innbundet - 49

Mens myndighetene vurderer Morgan Kanes søknad om igjen å få bære marshalstjernen, benytter revolvermannen tiden til å prøve ut den nye tjenesterevolveren - en Double Action Colt «Police» Positive med ibenholt- og guttaperkaskjefte. Snart trekker han igjen på ett femdels sekund - og uten marshalstjernen til å beskytte seg, skal det vise seg at Kane trenger all sin hurtighet med revolveren ...

Lovens skygge inneholder seks noveller utgitt i Western i 1969 - 1970: Farlig jakt , Uten stjerne , Kanes Colt , Lovens skygge , En grav av gull og Dødskysset .

«Morgan Kane ville - karakteristisk nok - bevise for seg selv at han kunne stanse hvor som helst og når som helst, uten å stå til ansvar for andre enn seg selv. Han hadde fri. Fort Leavenworth var bare et fjernt minne, og i lommeboken hans var det et svakt avtrykk av marshalstjernen om hadde bestemt hans liv og gjerninger i de siste årene.
Morgan Kane hadde fri ... permisjon.»

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

139,-