Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Møte i Tascosa

Morgan Kane innbundet - 5

Tascosa, 1876. Den første virkelige byen i Texas Panhandle er i ferd med å reise seg i et område der handelsfolk fra New Mexico har drevet byttehandel med indianerne i lange tider. Nå er det sauene som regjerer, og de gamle meksikanske familiene lever fredelig i det rike landskapet.

Men ranchere er på vei inn i området på leting etter frodig beite for dyrene sine. Charles Goodnights kvegflokk på tusener av dyr sprer seg i legendariske Palo Duro Canyon, og fra California kommer råskinnet John Casner og sønnene hans med ett tusen sauer. Noen må vike ...

Hit kommer Morgan Kane. Snart rir han sammen med Billy the Kid og gjengen hans. Når konflikten mellom de tradisjonsrike familiene og de rå inntrengerne fra sør blusser opp til åpen krig, er det ingen tvil om hvor Morgan Kanes lojalitet ligger.

« Høyre hånd lå på revolverskjeftet.
Han hadde vært kvalm da han red ut.
Han visste hva makt var da han kom tilbake.»

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

99,-