Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Magi (Selges kun i dagligvare)

Danielle Steel - 145

En gang i året arrangeres det en ekstravagant middag utenfor et av Paris landemerker. Hvitkledde gjester ankommer til hvite bord og stoler, hvite duker og skinnende krystall. Når solen går ned, tennes tusenvis av lys, og når kvelden er over, sendes hundrevis av hvite lanterner til himmels - hver og en med en flamme som bærer med seg hver enkelt gjests største ønske. Blant dem står en gruppe nære venner som har store forandringer i vente.

Jean Philippe og Valerie Dumas elsker hverandre og barna sine. Han er en stigende stjerne i finansverdenen, og hun er redaktør i franske Vogue. Men en sjelden mulighet i Kina kan føre til adskillelse - og fristelse.

Selve inkarnasjonen av et stilig maktpar fra Milano, Benedetta og Gregorio Mariani, driver et ærverdig italiensk klesimperium.
Gregorio utstråler styrke, men han har likevel en svakhet som vil forårsake en krise i selskapet, så vel som i ekteskapet.

Chantal Giverny, prisvinnende manusforfatter, og Dharam Singh, suksessrik IT-entreprenør, er begge single og får hverandre til bords. De ankommer som venner, men livet deres vil skifte retning før middagen er ferdig.

Denne boken er i salg 9. juli til 17. august 2018 og koster 129,- kr.