Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

To desperados

Morgan Kane innbundet - 11

?På vei til Texas blir Morgan Kane arrestert og kastet i en celle sammen med en blond tysker som kaller seg Charlie Katz. De to gringoene vet at døden vil bli deres skjebne om de ikke klarer å flykte - selv om de er uskyldige i anklagen om mord og bankran.

Men de er begge fribyttere, revolvermenn som er vant til å se døden i øynene og som kan gripe en sjanse når den byr seg. Snart rir de på stjålne hester mot friheten, med både federales og Guardia civil i hælene. Foran Morgan Kane ligger et følelsesladet gjensyn med misjonærdatteren Pauline Trenton ... I Camargo støter de på Katz virkelige partner i bankranet de er etterlyst for, Alex Storr. Han er ute etter prisen på deres hoder ...

«Kane rettet seg opp i salen. Charlie Katz vinket til ham. Kane lo igjen, sterkt og vilt, og latteren syntes å følge de to desperadoene gjennom natten - nærmere og nærmere Rio Grande.»

Bøkene om Morgan Kane er skrevet av Kjell Hallbing under pseudonymet Louis Masterson og er blant norsk underholdningslitteraturs største suksesser. Nå utgis serien på nytt med reviderte tekster og fyldig bonusmateriale.

139,-