Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Trine Angelsen

Trine Angelsen (f. 1965) er en av Norges mestselgende romanserieforfattere og har siden 2002 skrevet flere populære serier. Suksessforfatteren fra Kabelvåg har også utgitt flere strikkebøker. Hun bor i dag på Fauske, med mann, hest og hund.  

Tusenvis av lesere har fulgt Trine Angelsens romanserier Havets datter, Thea, Hverdagsengler og Breidablikk fra perm til perm.

NYHET SOMMEREN 2017
 Gledelig gjensyn med suksess-serien THEA

Nå er Trine Angelsen aktuell med reutgivelse av den vakre serien Thea. De populære bøkene om kjøpmannsdatteren Thea fra Lofoten er ofte etterspurt. Nå kommer de på nytt, til glede for gamle og nye lesere!

Kjøpmannsdatteren Thea Lund skiller seg ut i den lille bygda i Lofoten. Hun er vakker og egenrådig og legger sjelden skjul på hva hun mener. Men Thea har også et varmt hjerte for de svake i samfunnet, særlig for bestevenninnen Jenny, som kommer fra fattigslige kår. Selv om Thea får mangt et guttehjerte til å banke hardere, er hun ikke forelsket i noen – ikke før Jennys fetter Joakim vender tilbake fra Amerika …

Tanten Kaja er Theas store forbilde. Hun driver egen moteforretning i Kabelvaag og skjemmer bort niesen etter alle kunstens regler. Kaja har et lyst og ungdommelig sinn, i motsetning til Theas strenge mor. Men Thea er overbevist om at Kaja har en hemmelighet ... 

Utdrag fra første bok Bygdas hemmeligheter:
Theas blikk falt på klesskapet. Skulle hun? Fristelsen ble for stor, og hun åpnet begge dørene. Forskrekket stirret hun framfor seg. Hva i all verdens rike… Hvorfor… Spørsmålene hopet seg opp da hun plutselig hørte en lyd fra gangen. Fort lukket hun dørene og hastet ut. Skamrødmen brant i kinnene, og hjertet slo hardt da hun klemte ryggen mot veggen …

Trine Angelsen
- romanforfatter og strikkedesigner 

En av Trines store lidenskaper er strikking. Hun har utgitt flere strikkebøker og designer vakre plagg, småstrikk og tepper, ofte inspirert fra historiske epoker og norsk natur.  

Strikkelykke – myke plagg til liten og stor er en praktbok der forfatteren tar deg med til sin strikkeverden og hjemstedet Fauske. Du finner alt fra søte luer, lekre skjerf og varme tights til fine festdrakter for de minste og klassiske gensere til voksne og barn, samt heklede pledd til hjemmet. Vakker, nordnorsk natur danner en nydelig ramme rundt alle de flotte plaggene!

Hun har også laget strikkeboken Lune Masker – nostalgisk småstrikk. Her finner du vakker og enkel småstrikk, fotografert på vakre Kjerringøy.

Forfatterfoto: Fotograf Holst, Fauske

Bøker av Trine Angelsen

Se alle