Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer eller Logg inn med Facebook

Kristiania, Abonnement

Første bok du mottar i abonnementet er gratis. Fra og med den andre boken du mottar, vil du få tilsendt faktura pålydende 95,- kroner sammen med boken. Du kan når som helst si opp abonnementet ved å ta kontakt med vårt kundesenter på e-post eller telefon 815 66 540.

Mangler du bøker i serien? Du finner alle bøkene lenger ned på siden. Om du bestiller seriebøker samtidig som du bestiller et abonnement slipper du frakt, selv om du bare bestiller en bok.

***

Kristiania, 1885. Da fattigjenta Oda blir sendt til Christiania Theater for å levere en kjole, åpner det seg en ny verden for henne. En verden full av drømmer, håp, vakre kjoler, hemmeligheter og ikke minst intriger.

- Men det er ikke lov, innvendte Oda spakt. Det er regler ... 
Den berømte skuespillerinnen kom noen skritt nærmere, og hun stakk ansiktet så tett inntil hennes at Oda kunne kjenne den sure røykånden. - Jeg tror ikke helt du forstår hvem jeg er. I dette lille teateret gjør jeg akkurat som jeg vil, når jeg vil. Og nå vil jeg ha denne kjolen på meg i selskapet til Sommer!

På den andre siden av byen bor rikmannssønnen Georg. Han studerer jus, men drømmer om å bli den nye Ibsen. Det skaper rabalder i hjemmet.

Abonnement

0,-

Første bok er gratis. Du betaler 95,- fra og med den andre boken du mottar

Denne varen ligger allerede i handlekurven.