Bøker
Romanserier
Forfattere
Blogg
Ingen treff
0

Ny kunde? Registrer deg her

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger

Rune Angell-Jacobsen

Rune Angell-Jacobsen er født 16.desember 1947 i Florø. Han er nå bosatt i Bjugn.

Angell-Jacobsen har skrevet over hundre bøker, blant annet romanseriene Folket på Lindstad og utvandrerserien Amerika!. 

NYHET!
Amerika! - endelig på ebok

En spennende utvandrersaga på 52 bøker.  

Første bok starter i Rennebu, Trøndelag i 1858.Vi følger Marte og Kristian og flere norske familier. Mange nordmenn utvandrer til Amerika og de som blir igjen i Norge strever med å mette barneflokken og tjene til livets opphold. Men drømmen om et bedre liv gir pågangsmot og håp - og kjærligheten vinner frem.

Først utgitt i på Bladkompaniet 1994-2002. Gjenutgitt på Aller forlag 2010.

BOK 1 Drømmenes tid
Trondhjem 1858.
Marthe og Kristian hadde et godt liv, men drømte likevel om noe annet. De var fattige, og Kristian hatet å bøye seg for de rike, som hadde makten. Marthe drømte om å sende barna på skole, slik at de kunne bli noe mer enn husmenn og tjenestejenter. Men det ble vel med drømmen, trodde hun.
Les den spennende førsteboken Drømmenes tid gratis her.

Nå er han i ferd med å runde av Tvillinger i krig om Norge under okkupasjonen og er klar med spenningsserien Max Balder om en norskamerikansk spesialagent i FBI. Erfaringen som offiser i Luftforsvaret kommer godt med i begge sammenhenger. 

Tvillinger i krig
En dramatisk historie om å overleve i en verden der skillet mellom rett og galt ikke lenger er opplagt. Hvordan kan man likevel være et godt menneske? Og hvordan kan man ta vare på den store kjærligheten? Er alt tillatt i krig og kjærlighet?

Trondheim 1939. Tvillingene Åse og Thor er 19 år idet krigen bryter ut i Norge. Fra å leve et beskyttet og harmonisk liv blir verden snudd opp ned. Begge kaster seg med stort mot ut i kampen for fedrelandet. Hun som lotte, han som jagerflyger.

Max Balder
Spesialagent Max Balder har vært elitesoldat og oberstløytnant i US Army før han ble headhuntet til FBI, der han leder en liten gruppe agenter som stadig må rykke ut på ekstra krevende oppdrag. Max viser overlegen styrke i nærkamp og strategi. Samtidig er han en magnet på kvinner og trøbbel …

Første bok kommer 20. mars 2017, fulgt av ytterligere fem i år. Hver bok har en avsluttende historie.

Bøker av Rune Angell-Jacobsen